Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

26 de septiembre de 2018

L’Ajuntament de Mutxamel lliurará este divendres 12 de gener, els premis de Promoció del Valencià

L’Ajuntament de Mutxamel lliurará este divendres 12 de gener, els premis de Promoció del Valencià

Este
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

divendres 12 de gener, a les 20 hores a l’auditori del Centre Social José Bernabéu tindrà lloc el lliurament dels premis que l’Ajuntament de Mutxamel va convocar des de la regidoria de Promoció del Valencià l’any passat.
 
“Són premis que volen promoure la creació literària en valencià i els treballs que divulguen l’estudi sobre diferents vessants de la població, des de la història a l’antropologia o de la toponímia a l’urbanisme, per exemple. Volem obrir l’any amb el lliurament d’estos premis per convidar a la participació en la convocatòria de la nova edició, perquè al 2018 mantenim la nostra voluntat de promoure la creació en valencià i els estudis divulgatius sobre Mutxamel.”. 
 
Es el comunicat enviat per Xavier Sala, responsable de l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Mutxamel.
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: