Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

23 de octubre de 2018

Premis Compromís 12ª Edició 2017

Premis Compromís 12ª Edició 2017

El 2 de febrer a les 20:00h en la Bibloteca Rafael Altamira, Sala Ramón Llull, tenim una cita al Campello amb els Premis Compromís 12ª Edició 2017

Estos premis, que s’atorguen anualment, es reconeix les persones o entitats que en la seua activitat cívica o professional s’hagen distingit, des dels diferents àmbits, per la seua tasca en la conservació i difusió de la nostra identitat com a poble i com a país; en el desenrotllament i normalització sociocultural de tots els àmbits: les arts, les ciències i les lletres; en la normalització lingüística; en l’estructuració social de la nostra gent i el nostre país des dels principis democràtics i el reconeixement de la pluralitat; en la garantia dels drets dels pobles, les minories, els sectors menys afavorits i els drets individuals i col·lectius dels ciutadans; en la construcció d’un futur basat en els principis d’un desenrotllament sostenible de l’economia i la societat, respectuosa i equilibrada amb l’entorn natural; i en la defensa d’interessos econòmics i socials valencians.

Els premis que s’atorguen son:

– PREMI COMPROMÍS PEL TERRITORI 2017: COLLA MUNTANYENCA DE BUSOT (Busot)

– PREMI COMPROMÍS SOCIAL 2017: APSA ALACANT (Alacantí)

– PREMI COMPROMÍS AMB EL PAÍS 2017: DANIEL CLIMENT (Alacant)

– PREMI ESPECIAL COMPROMÍS 2017: JOSEP MARTINEZ “MARTINES” (El Campello)

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: