Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

26 de septiembre de 2018

L’Ajuntament d’Alcoi presenta el programa ‘Activa_Àgora’

L’Ajuntament d’Alcoi presenta el programa ‘Activa_Àgora’

L’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant l’espai Àgora Coworking i en col·laboració amb el CEEI, posa a disposició dels emprenedors un programa de tres mesos de duració (del 7 de març al 23 de maig) per a orientar-los, capacitar-los i tutelar-los en el procés de definició del seu projecte de llançament d’una empresa.

El programa ‘Activa_Àgora’, que així es diu la iniciativa, agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals i individuals, així com una activitat final de presentació de projectes i networking.

La presentació de candidatures s’ha de realitzar a través del portal www.ceei-alcoy.com en un termini que finalitza el pròxim 22 de febrer. Una comissió constituïda per a tal efecte valorarà les candidatures presentades i seleccionarà un màxim de 8 projectes que passaran a formar part del programa.

El regidor Manolo Gomicia i el director del CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova, han presentat el programa en roda de premsa.

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: