Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

25 de septiembre de 2018

L´IES Lloixa participa en la XVI Trobada d´escoles en valencià de L´Alacantí

L´IES Lloixa participa en la XVI Trobada d´escoles en valencià de L´Alacantí

El passat divendres 27 d’abril un grup format per cent alumnes acompanyat per cinc professores del institut IES Lloixa va participar en la XVIa Trobada de Secundària i Batxillerat de l’Alacantí al parc Lo Torrent de Sant Vicent del Raspeig.

Enguany aquesta festa lúdica per la llengua s’ha celebrat sota el lema «Nosaltres pel valencià» i ha estat dedicada a la figura del suecà Joan Fuster. Amb la participació pretenen promoure i dinamitzar l’ús de la llengua en un context lúdic i divers i contribuir, així, a la normalització de la  llengua entre els més joves.

En aquesta ocasió el centre acollidor fou l’IES Gaia de Sant Vicent i durant tot el matí l’alumnat de tots els centres participants va poder participar en els diferents tallers que els centres havien preparat així com també de les activitats ofertades per la Universitat d’Alacant i de l’entitat organitzadora La Cívica-Escola Valenciana. Destaquem l’exhibició de pilota valenciana, els tallers contra la violència de gènere i el concert del grup de Pedreguer Gin Lemons. L’IES Lloixa, per la seua banda, organitzà un taller de clauers personalitzats amb goma eva.

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: