Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

21 de octubre de 2018

La Federació de les Fogueres de Sant Joan convoca los XX Premios de fotografía de Fogueres “Memorial Reme Vélez”

La Federació de les Fogueres de Sant Joan convoca los XX Premios de fotografía de Fogueres “Memorial Reme Vélez”

PREMIS DE FOTOGRAFIA DE FOGUERES

La Federació de Les Fogueres de Sant Joan convoca els XX Premis de Fotografia de Fogueres “MEMORIAL REME VÉLEZ” amb el fi de mostrar les nostres festes de fogueres en tot el seu àmbit cultural, festivo, etc. i amb les següents

BASES:
1ª. Participants: Podran participar tots aquells professionals i aficionats que ho desitgen, de qualsevol punt de la geografia nacional. Els menors d’edat que vullguen participar, hauran de presentar una autorització del pare/mare o tutor legal.

2ª.Temàtica: Les fotografies presentades seran, exclusivament, de temàtica relacionada amb la Festa dels Fogueres, valorant-se especialment que aquests treballs corresponguen a les celebrades en l’any 2017.

3ª. Format i requisits: Cada participant podrà presentar un màxim de cinc fotografies. Les fotografies presentades poden ser en color o blanc i negre. Les fotografies es presentaran en paper fotogràfic, i format digital qu edant admesos tot tipus de virats, policromies i qualsevol tipus de paper fotogràfic. No s’acceptaran els muntatges gràfics. Paper fotogràfic: El format de les fotografies presentades pot ser vertical o horitzontal, amb unes dimensions de 30 x 45 cm. Cada fotografia portarà al dors, en lletra llegible, el nom de l’autor, adreça i telèfon, així com el títol o lema (obligatori). Arxiu digital: Format .jpg d’alta resolució mínima de 260 ppp i mida mínima de 2400 pixels pel costat més gran, i el nom de l’arxiu haurà correspondre amb el títol de l’obra que s’ha indicat al dors de la fotografia en paper. Les obres presentades no haurien d’haver participat amb anterioritat a cap concurs de fotografia.

 

4ª.Lloc de lliurament i termini:Les fotografies s’hauran de lliurar o enviar des del 7 de maig fins al 28 de maig a: FEDERACIÓ DE LES FOGUERES DE SANT JOAN –XX Certamen de Fotografia – C/ Bailén, 20 – 1º (Casa de la Festa), 03001 – Alacant, (sempre en embalatge tancat).

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: