Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

23 de octubre de 2018

L’IES Lloixa guardonat als Premis Sambori 2018

L’IES Lloixa guardonat als Premis Sambori 2018

Maria Soler Delgado i Héctor Seva Berenguer, tots dos alumnes de 3r A, han estat guardonats en la 20a edició dels Premis Sambori, amb els quals la Fundació Sambori pretén potenciar la creativitat narrativa de l’alumnat des d’infantil fins a la universitat en valencià.

Maria i Héctor han estat finalistes de la fase comarcal en la categoria de Segon Cicle d’ESO amb les seues històries Freedom for them i Mario, respectivament. En aquesta edició han participat 1.575 estudiants de 24 centres de primària i secundària de l’Alacantí.

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat al Teatre Arniches d’Alacant en un acte ple d’emoció i il·lusió, on han assistit tots els guardonats de la nostra comarca, acompanyats per les seues famílies i amics.

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: