Banner 728×90 TOP-PAGINA
Banner 728×90 TOP-PAGINA

26 de septiembre de 2018

Mutxamel participa en la campanya “El Bus de la llengua”

Mutxamel participa en la campanya “El Bus de la llengua”

Mutxamel participa en la campanya de Conselleria de Cultura, Educació, Ciència i Esport, que s’inclou en les activitats de dinamització del valencià de Sempre teua. Estarà a la nostra població el 2 i el 3 de juliol. El primer dia a la plaça de l’Ajuntament i el segon al C/ Lazarillo de Tormes.

Van dirigides a tots els públics a partir de sis anys d’edat i es repartirà material promocional entre qui participe. !Vos esperem!.

Les activitats, en grup o individuals, es distribuïxen en cinc tallers en què qui participa demostrarà que coneix el nostre territori (Una de quatre o Alfaruleta); o crearà els seus textos i mostrarà la seua creativitat en Paraules esteses o El conte volador. A més, per a totes aquelles persones que tenen ànima de creadors, dissenyadors, dibuixants, i que volen crear la seua pròpia moda; els donem l’oportunitat que creen un eslògan divertit i atractiu que anime la gent a comprar en valencià, amb alguna frase que apel·le a sentiments positius. Eixe eslògan es plasmarà en una samarreta o en una bossa de tela.

Print Friendly, PDF & Email
Banner 728×90 PORTADA Entre-Secciones
A %d blogueros les gusta esto: