Diario-Club-Periódico Alicante y comarca Diario-Club-Periódico Alicante y comarca

cableworld-abril-2023-a

Maria Aracil Cerámica galardonada con el premio 9 d'Octubre de Compromís per Sant Joan

Sant Joan d'Alacant 29/10/2021 Redacción Redacción
taller ceramica maria aracil


Compromís per Sant Joan celebra un any més el lliurament dels Premis 9 d’octubre. En esta nova edició, el collectiu vol commemorar a l’artista i ceramista Maria Aracil pel paper indispensable que exercix en la cultura, l'artesania local i el patrimoni del poble.

La guardonada de la vint-i-setena edició destaca pel seu treball artesanal, amb un estil propi i que ha sabut beure de la tradició per a desenvolupar la seua professió, actualitzant-la. També es dedica a l'ensenyament i divulgació de les Arts Plàstiques mitjançant el programa cultural del poble, on setmanalment comparteix amb els alumnes els seus coneixements de la tècnica.


Amb aquest guardó reconeixem la tasca cívica o professional de persones que han treballat per la conservació i difusió de la cultura del poble valencià i, sobretot, per la seua vertebració social en qualsevol àmbit de la nostra societat.

Maria Aracil ha sigut sempre l'encarregada de crear l'estatueta que es fa lliurament cada any al guardonat, donant el seu senyal d'identitat al premi, d'estil recognoscible. Maria Aracil formarà part de l'honorada llista de premiats on ja es troben Manuel Tejero, La Muixeranga d’Alacant, Màrius Bevià, Daniel Climent, Josep Ponsoda, Isidre Buades, l'Associació Cultural Lloixa, Ràdio-Club Sant Joan-Mutxamel, la SM "La Paz", l'associació Ames de Casa, Isabel Abril o el Club de Pilota Benimagrell, entre molts altres, als quals Compromís manifesta estima i afecte.

L’esdeveniment tindrà lloc este dissabte 6 de novembre a les 13:00h al Patio de San Juan en un acte públic i obert a tothom.

LOGO DIARIO Y RADIO ANCHO PIE WEB

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

Envíanos tus noticias a:  [email protected]   

Más Videos en Youtube  DiarioClub Periódico

Cartel2023 SHOPPING TOUR CHARO 2023

TIENDAS OMG MUTXAMEL MOVILES INFORMATICA 2022 NOV

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360