Diario-Club-Periódico Alicante y comarca Diario-Club-Periódico Alicante y comarca

CABLEWORLD SEPT 2023 970x80-DiarioClub-cw_2

Aprovada per unanimitat la moció presentada per Compromís per a l'adhesió al conveni entre la Generalitat i la FVMP per a col.laborar en la inspecció i control del joc

Mutxamel 28/02/2023 Diario Club Periódico Diario Club Periódico
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL_
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL_

CABLEWORLD SEPT 2023 970x80-DiarioClub-cw_2

  • APROVADA PER UNANIMITAT LA MOCIÓ PRESENTADA PER COMPROMÍS PER MUTXAMEL PER A L’ADHESIÓ AL CONVENI MARC ENTRE LA GENERALITAT VALENCIANA I LA FVMP PER A LA COL·LABORACIÓ EN LA INSPECCIÓ, VIGILÀNCIA I CONTROL DEL JOC.

L'objecte d'esta moció és que l’Ajuntament de Mutxamel s’adherisca per a col·laborar en les activitats d'inspecció i vigilància en matèria de joc a través de la Policia Local.

La proximitat de la Policia Local a la ciutadania i la seua presència quotidiana en els nostres carrers, així com la seua dotació en efectius, permet, d'una banda, sumar recursos per a la inspecció i vigilància de l'activitat del joc i, de l'altra, que els ajuntaments, com a administració més propera i primera a què la ciutadania s’adreça, puguem donar resposta a les inquietuds veïnals en este camp. Així mateix també completa les competències que els ajuntaments ja disposem en matèria d’inspecció d’activitats.

Segons Lluís Pastor portaveu del Grup Compromís per Mutxamel, amb l’aprovació d’esta moció, l’Ajuntament contribuïx a garantir els objectius de la Llei valenciana del joc, així com la protecció de la joventut i les persones més vulnerables, davant de la proliferació de l’addicció al joc en estos sectors.

Conxi Martínez regidora de Compromís celebra que la moció s’haja aprovat per unanimitat, això contribuïx a la supervisió del correcte desenvolupament del joc i les apostes, en tot allò relatiu al control d’admissió dels establiments i l’eradicació de jocs no autoritzats.

LOGO DIARIO Y RADIO ANCHO PIE WEB

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

Envíanos tus noticias a:  [email protected]   

Más Videos en Youtube  DiarioClub Periódico

TIENDAS OMG MUTXAMEL MOVILES INFORMATICA 2022 NOV

VOLTA CARTEL IX VOLTA EN BICI SANT JOAN MUTXAMEL 2023

cartel Proteccion Civil Sant Joan

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

banner nucleo inmobiliaria 2022

CABLEWORLD SEPT 2023 DIARIIOCLUB PERIODICO

banner krav maga 2022

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360