Diario-Club-Periódico Alicante y comarca Diario-Club-Periódico Alicante y comarca

cableworld-abril-2023-a

Aprovada per unanimitat la moció presentada per Compromís per a l'adhesió al conveni entre la Generalitat i la FVMP per a col.laborar en la inspecció i control del joc

Mutxamel 28/02/2023 Diario Club Periódico Diario Club Periódico
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL_
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL_
  • APROVADA PER UNANIMITAT LA MOCIÓ PRESENTADA PER COMPROMÍS PER MUTXAMEL PER A L’ADHESIÓ AL CONVENI MARC ENTRE LA GENERALITAT VALENCIANA I LA FVMP PER A LA COL·LABORACIÓ EN LA INSPECCIÓ, VIGILÀNCIA I CONTROL DEL JOC.

L'objecte d'esta moció és que l’Ajuntament de Mutxamel s’adherisca per a col·laborar en les activitats d'inspecció i vigilància en matèria de joc a través de la Policia Local.

La proximitat de la Policia Local a la ciutadania i la seua presència quotidiana en els nostres carrers, així com la seua dotació en efectius, permet, d'una banda, sumar recursos per a la inspecció i vigilància de l'activitat del joc i, de l'altra, que els ajuntaments, com a administració més propera i primera a què la ciutadania s’adreça, puguem donar resposta a les inquietuds veïnals en este camp. Així mateix també completa les competències que els ajuntaments ja disposem en matèria d’inspecció d’activitats.

Segons Lluís Pastor portaveu del Grup Compromís per Mutxamel, amb l’aprovació d’esta moció, l’Ajuntament contribuïx a garantir els objectius de la Llei valenciana del joc, així com la protecció de la joventut i les persones més vulnerables, davant de la proliferació de l’addicció al joc en estos sectors.

Conxi Martínez regidora de Compromís celebra que la moció s’haja aprovat per unanimitat, això contribuïx a la supervisió del correcte desenvolupament del joc i les apostes, en tot allò relatiu al control d’admissió dels establiments i l’eradicació de jocs no autoritzats.

LOGO DIARIO Y RADIO ANCHO PIE WEB

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

Envíanos tus noticias a:  [email protected]   

Más Videos en Youtube  DiarioClub Periódico

X VOLTA EN BICI MUTXAMEL 2023 4 JUNIO

TIENDAS OMG MUTXAMEL MOVILES INFORMATICA 2022 NOV

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

Cartel2023 SHOPPING TOUR CHARO 2023

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360