Compromís demana al ple de l'ajuntament de Mutxamel que nomene fill predilecte a Arcadi Blasco

Mutxamel 04 de octubre de 2022 Por DC
PLENO MUTXAMEL
PLENO MUTXAMEL 12/08/2022

Amb motiu que al plenari es portara a aprovació el projecte de remodelació de l’edifici de la Casa de la Cultura de Mutxamel per al Museu Arcadi Blasco.

Compromís per Mutxamel, des de l’any 2015 en què va entrar a formar part de la corporació Municipal, porta reivindicant la construcció del museu dedicat a este mutxameler il·lustre, reconegut en l'àmbit internacional.

Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, va donar un pas més enllà i va demanar al ple que se li atorgue a títol pòstum l’Honor de Fill Predilecte de Mutxamel, a la petició es van sumar Podem i PSOE.

Segons Lluís Pastor resulta incomprensible que, a hores d’ara, no se li haja atorgat dit reconeixement a un mutxameler de renom internacional, que va tindre la generositat de donar la seua obra al poble de Mutxamel. Ara que s'aprova el projecte de les obres que faran possible el museu, tenim l'oportunitat d'atorgar-li l'alta distinció municipal. A més, això podem considera-ho simbòlicament com la primera pedra i el fonament d'un espai cultural que serà de gran rellevància per al nostre municipi. Una mostra d'agraïment que el poble de Mutxamel li deu a Arcadi Blasco.

Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, manifesta que ha arribat l’hora de deixar les ideologies a un costat i reconèixer l'il·lustre artista nascut a Mutxamel.

DC

Tu periódico local para SAN JUAN, MUTXAMEL, CAMPELLO, SAN VICENTE, ALICANTE

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar