Conxi Martinez Verdú encapçalarà la llista de Compromís per Mutxamel en les  eleccions municipals de 2023.

Mutxamel 17 de noviembre de 2022 Por DC
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL
CONXI MARTINEZ - COMPROMIS MUTXAMEL


Atenent als distints mètodes que la coalició Compromís oferia als seus col·lectius, Compromís per Mutxamel va optar per elaborar una llista de consens. El mètode i la candidatura van ser aprovades per unanimitat dels assistents a  l'assemblea realitzada el 4 d'octubre de 2022.

Conxi Martínez, que és actualment regidora de la coalició Compromís per  Mutxamel, ha sigut l’única candidata presentada com a alcaldable i ha rebut el suport dels seus companys i companyes.

Conxi Martínez afirma que afronta aquest repte amb il·lusió i amb moltes ganes de seguir treballant per Mutxamel, amb un projecte realista, sòlid amb la màxima participació, destaca que a la llista l'acompanyen un equip format per gent jove, però amb experiència en el món associatiu, com Samuel Mesas en segon lloc i Sara Verdú en tercer, que vol involucrar-se en la política municipal i persones amb experiència en altres campanyes i en l'activitat municipal, com l'actual portaveu Lluís Pastor. Totes i tots que aposten per un programa on el més important és el benestar de les persones en un municipi integrador, sostenible i compromés amb el seu temps i el seu territori.

Compromís per Mutxamel.

DC

Tu periódico local para SAN JUAN, MUTXAMEL, CAMPELLO, SAN VICENTE, ALICANTE

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar