Diario-Club-Periódico Alicante y comarca Diario-Club-Periódico Alicante y comarca

CABLEWORLD SEPT 2023 970x80-DiarioClub-cw_2

El Diputat Joan Baldoví visita Mutxamel amb motiu de la VI trobada de muixerangues

Mutxamel 28/11/2022 Diario Club Periódico Diario Club Periódico
JOAN BALDOVÍ VISITA MUTXAMEL 2022-11
JOAN BALDOVÍ VISITA MUTXAMEL 2022-11

CABLEWORLD SEPT 2023 970x80-DiarioClub-cw_2

Mutxamel acull la jornada al Canyar de les Portelles amb muixerangues provinents de 5 municipis diferents i multitud d’assistents

Joan Baldoví, diputat que representa a Compromís al Congrés, va passar la jornada del diumenge a Mutxamel, on va ser espectador directe de la VI trobada de la Muixeranga d’Alacant, que s’ha reactivat després de tres anys per motiu de la pandèmia: “La muixeranga s’ha escampat com una taca per tot el País, i és un goig poder estar hui a Mutxamel gaudint-la”, explicava el diputat al parc del Canyar de les Portelles, on ha tingut lloc la jornada al llarg del matí.

La trobada de muixerangues ha comptat amb l’acompanyament de dolçainers i tabaleters de la colla Sant Antoni d’Alacant i de la Colla el Nuvolet de Mutxamel, i hi han participat la muixeranga d’Alacant, la de El Campello, la d’Elx, la de Cullera i la de les Valls del Vinalopó. En paraules de Baldoví: “Hui a Mutxamel veiem les muixerangues del Sud i alguna de la meua comarca”, en referència a la muixeranga de Cullera.

El portaveu de Compromís per Mutxamel, Lluís Miquel Pastor, ha acompanyat al diputat junt a Conxi Martínez, regidora de la mateixa formació a la ciutat. A més, Joan Baldoví ha rebut l’acollida d’un gran número de membres del col·lectiu local, així com de muixaranguers i assistents en general. Per a Pastor, l’arribada de Baldoví “significa donar la importància que mereixen tant a Mutxamel com al nostre patrimoni immaterial”. 

Castellano:

El Diputado Joan Baldoví visita Mutxamel con motivo del VI encuentro de muixerangues


Mutxamel acoge la jornada en el Canyar de les Portelles con muixerangues provenientes de 5 municipios diferentes y multitud de asistentes

Joan Baldoví, diputado que representa a Compromís en el Congreso, pasó la jornada de ayer domingo en Mutxamel, donde fue espectador directo del VI encuentro de la Muixeranga d’Alacant, que se ha reactivado después de tres años por motivo de la pandemia: “La Muixeranga se ha esparcido como una mancha por todo el País, y es un gozo poder estar hoy en Mutxamel disfrutándola”, explicaba el  diputado en el parque del Canyar de les Portelles, donde ha tenido lugar la jornada a lo largo de la mañana.

El encuentro de muixerangues ha contado con el acompañamiento de dolçainers y tabaleters de la colla Sant Antoni d’Alacant y de la colla el Nuvolet de Mutxamel, y han participado la Muixeranga d’Alacant, la de El Campello, la de Elx, la de Cullera y la de les Valls del Vinalopó. En palabras de Baldoví: “Hoy, en Mutxamel, vemos las muixerangues del Sur y alguna de mi comarca”, en referencia a la Muixeranga de Cullera.

El portavoz de Compromís por Mutxamel, Lluís Miquel Pastor, ha acompañado al diputado junto a Conxi Martínez, concejala de la misma formación en la ciudad. Además, Joan Baldoví ha recibido la acogida de un gran número de miembros del colectivo local, así como de muixaranguers y asistentes en general. Para Pastor, la llegada de Baldoví “significa dar la importancia que merecen tanto a Mutxamel como a nuestro patrimonio inmaterial”. 

LOGO DIARIO Y RADIO ANCHO PIE WEB

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

Envíanos tus noticias a:  [email protected]   

Más Videos en Youtube  DiarioClub Periódico

TIENDAS OMG MUTXAMEL MOVILES INFORMATICA 2022 NOV

VOLTA CARTEL IX VOLTA EN BICI SANT JOAN MUTXAMEL 2023

cartel Proteccion Civil Sant Joan

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

banner nucleo inmobiliaria 2022

CABLEWORLD SEPT 2023 DIARIIOCLUB PERIODICO

banner krav maga 2022

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360